Maxime Meiland geheimzinnig over trouwlocatie: "Ik zou daar nooit willen trouwen"

Maxime Meiland geheimzinnig over trouwlocatie: "Ik zou daar nooit willen trouwen"

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer tellen de dagen af tot hun grote dag. Ondanks alle huwelijksstress werd Maxime gisteren getrakteerd op haar vrijgezellendag en daar deed ze uiteraard waar ze het beste in is: wijnen, wijnen wijnen!

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maxime Meiland</em> geheimzinnig over <em>trouwlocatie</em>: &quot;Ik zou daar nooit willen trouwen&quot; Maxime Meiland en Leroy Molkenboer tellen de dagen af tot hun grote dag. Ondanks alle huwelijksstress werd Maxime gisteren getrakteerd op haar vrijgezellendag en daar deed ze uiteraard waar ze het beste in is: wijnen, wijnen wijnen! Tekst gaat verder onder de video. TrouwlocatieDe Meilandjes doet behoorlijk geheimzinnig over de datum en de trouwlocatie. In gesprek met RTL Boulevard laat de realityster weten dat ze in ieder geval niet op het strand zullen gaan trouwen. Vorige maand kwam Yvonne Coldeweijer met gossip over de eventuele trouwlocatie, echter is dit nieuws nooit bevestigd door de familie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Maxime Meiland geheimzinnig over trouwlocatie: "Ik zou daar nooit willen trouwen"

Trouwlocatie
De Meilandjes doet behoorlijk geheimzinnig over de datum en de trouwlocatie. In gesprek met RTL Boulevard laat de realityster weten dat ze in ieder geval niet op het strand zullen gaan trouwen. Vorige maand kwam Yvonne Coldeweijer met gossip over de eventuele trouwlocatie, echter is dit nieuws nooit bevestigd door de familie.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's