B&B Vol liefde: Denise en Dave hebben meteen een klik en er wordt zelfs geflirt

B&B Vol liefde: Denise en Dave hebben meteen een klik en er wordt zelfs geflirt

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is maandag van start gegaan op RTL 4. De 31-jarige Denise krijgt in Spanje als eerste gezelschap van Dave. Er lijkt meteen een klik te zijn en Dave probeert zelfs al wat te flirten met Denise: "Ik kom morgen ontbijt brengen. Als je lief bent." Zo plaatst Dave nog een paar opmerkingen, die Denise wel lijkt te kunnen waarderen: "Een leuke, spontane jongen. Hij ziet er goed uit, verzorgd. Je ziet ook dat hij van sporten houdt." Maar: "Ik kijk een beetje de kat uit de boom nog. Zo ben ik ook wel."

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Denise en Dave hebben meteen een klik en er wordt zelfs <em>geflirt</em> Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is maandag van start gegaan op RTL 4. De 31-jarige Denise krijgt in Spanje als eerste gezelschap van Dave. Er lijkt meteen een klik te zijn en Dave probeert zelfs al wat te flirten met Denise: "Ik kom morgen ontbijt brengen. Als je lief bent." Zo plaatst Dave nog een paar opmerkingen, die Denise wel lijkt te kunnen waarderen: "Een leuke, spontane jongen. Hij ziet er goed uit, verzorgd. Je ziet ook dat hij van sporten houdt." Maar: "Ik kijk een beetje de kat uit de boom nog. Zo ben ik ook wel." Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol liefde: Denise en Dave hebben meteen een klik en er wordt zelfs geflirt

Actuele video's

Meer actuele video's