De slimste mens: zo vermeed Maarten van Rossem lange rij voor Sixtijnse Kapel

De slimste mens: zo vermeed Maarten van Rossem lange rij voor Sixtijnse Kapel

Donderdag 14 juli 2022 om 16:41

Maarten van Rossem haat het om in de rij te staan, zo vertelt hij in De slimste mens. “Ik heb ook voor de Sixtijnse Kapel niet in de rij gestaan.” Presentator Philip Freriks vraagt zich af hoe hij dan toch binnen is gekomen, had hij soms een afspraak met de Paus? “Niet gegaan”, aldus Van Rossem.

Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens</em>: zo vermeed Maarten van Rossem lange rij voor Sixtijnse Kapel Maarten van Rossem haat het om in de rij te staan, zo vertelt hij in De slimste mens. “Ik heb ook voor de Sixtijnse Kapel niet in de rij gestaan.” Presentator Philip Freriks vraagt zich af hoe hij dan toch binnen is gekomen, had hij soms een afspraak met de Paus? “Niet gegaan”, aldus Van Rossem. Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Video: Francis van Broekhuizen was gespannen voor tweede deelname De slimste mens Bekijk deze video » Rob Goossens in De Slimste Mens: "Iedereen heeft lange tenen" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's