Video: Francis van Broekhuizen was gespannen voor tweede deelname De slimste mens

Video: Francis van Broekhuizen was gespannen voor tweede deelname De slimste mens

Video: <em>Francis van Broekhuizen</em> was gespannen voor tweede deelname <em>De slimste mens</em> Maandag is het nieuwe seizoen van De slimste mens van start gegaan op NPO 2. Meteen schakelden ruim 1,7 miljoen Nederlanders in voor de eerste aflevering. Om het twintigste seizoen luister bij te zetten is vanaf 22 juli ook De slimste mens: All Stars te zien op NPO Start. Hierin nemen diverse oud-finalisten, zoals Francis van Broekhuizen, het tegen elkaar op. Van Broekhuizen zegt zich minder goed te hebben voorbereid dan de vorige keer, omdat ze wat relaxter wilde zijn, maar dat is toch niet helemaal gelukt... Bekijk het gesprek met Francis van Broekhuizen hierboven. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lisa Loeb deelt geheim achter winnen De Slimste Mens: "Eerste regels Wikipedia" Bekijk deze video » De slimste mens seizoen 20 start maandag: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 12 juli 2022 om 09:38

Maandag is het nieuwe seizoen van De slimste mens van start gegaan op NPO 2. Meteen schakelden ruim 1,7 miljoen Nederlanders in voor de eerste aflevering. Om het twintigste seizoen luister bij te zetten is vanaf 22 juli ook De slimste mens: All Stars te zien op NPO Start. Hierin nemen diverse oud-finalisten, zoals Francis van Broekhuizen, het tegen elkaar op. Van Broekhuizen zegt zich minder goed te hebben voorbereid dan de vorige keer, omdat ze wat relaxter wilde zijn, maar dat is toch niet helemaal gelukt...

Bekijk het gesprek met Francis van Broekhuizen hierboven. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's