John van den Heuvel in Open Kaart over veiligheid: "Vaker door het oog van de naald gekropen"

John van den Heuvel in Open Kaart over veiligheid: "Vaker door het oog van de naald gekropen"

Donderdag 14 juli 2022 om 20:51

John van den Heuvel is te gast in Open Kaart waar hij openhartig spreekt over zijn eigen veiligheid en de dood van Peter R. de Vries.

<em>John van den Heuvel</em> in <em>Open Kaart</em> over veiligheid: &quot;Vaker door het oog van de naald gekropen&quot; John van den Heuvel is te gast in Open Kaart waar hij openhartig spreekt over zijn eigen veiligheid en de dood van Peter R. de Vries. Oog van de naald"In het verleden wel door het oog van de naald gekropen, maar ook nu. Je moet er rekening mee houden dat het gevaar nog niet geweken is", vertelt hij. Zo heeft hij ook gezien bij zijn collega misdaadjournalist Peter R. de Vries. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook John van den Heuvel over witwaspraktijken op vakantieparken: "Ex-werknemers doen boekje open" Bekijk deze video » John van den Heuvel over aangeefster Danny de Munk: "Ze is niet op geld uit" (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over dubbele moord België: "Kon die man niet eerder gestopt worden?" (video) Bekijk deze video »
TV :

Oog van de naald
"In het verleden wel door het oog van de naald gekropen, maar ook nu. Je moet er rekening mee houden dat het gevaar nog niet geweken is", vertelt hij. Zo heeft hij ook gezien bij zijn collega misdaadjournalist Peter R. de Vries.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's