Enorme ravage in De slechtste chauffeur van Nederland: 'Het is net bowlen'

Enorme ravage in De slechtste chauffeur van Nederland: 'Het is net bowlen'

Enorme ravage in <em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>: 'Het is net bowlen' In De slechtste chauffeur van Nederland moeten de kandidaten op een parcours verkeerskegels zien te ontwijken, terwijl het een natte boel is. Een van de chauffeurs heeft daar nogal wat moeite mee en rijdt alles omver. “Het is net bowlen.” Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) De slechtste chauffeur van Nederland: Jessica lakt nagels tijdens het rijden Bekijk deze video » Paniek als kandidate De slechtste chauffeur van Nederland de rem niet kan vinden Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: kandidate ruïneert de camping Bekijk deze video »
Thursday 2 May om 10:59

In De slechtste chauffeur van Nederland moeten de kandidaten op een parcours verkeerskegels zien te ontwijken, terwijl het een natte boel is. Een van de chauffeurs heeft daar nogal wat moeite mee en rijdt alles omver. “Het is net bowlen.”

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's