Renze: horecaondernemer Rolph Hensens moet zaak sluiten wegens personeelstekort

Renze: horecaondernemer Rolph Hensens moet zaak sluiten wegens personeelstekort

Vrijdag 15 juli 2022 om 10:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

De horecawereld heeft het heel erg zwaar gehad in de coronacrisis, en nu hebben veel bedrijven grote problemen vanwege personeelstekort. Zo ook ondernemer Rolph Hensens, hij vertelt bij Renze dat hij momenteel vijftien openstaande vacatures heeft. Hij heeft een van zijn zaken in Rotterdam (hopelijk tijdelijk) moeten sluiten omdat hij het rooster niet rond krijgt.

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: horecaondernemer Rolph Hensens moet zaak sluiten wegens personeelstekort Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. De horecawereld heeft het heel erg zwaar gehad in de coronacrisis, en nu hebben veel bedrijven grote problemen vanwege personeelstekort. Zo ook ondernemer Rolph Hensens, hij vertelt bij Renze dat hij momenteel vijftien openstaande vacatures heeft. Hij heeft een van zijn zaken in Rotterdam (hopelijk tijdelijk) moeten sluiten omdat hij het rooster niet rond krijgt. Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: horecaondernemer Rolph Hensens moet zaak sluiten wegens personeelstekort

Actuele video's

Meer actuele video's