Dubbel pech voor familie Roelvink na feestje in Spanje: bekijk de beelden

Dubbel pech voor familie Roelvink na feestje in Spanje: bekijk de beelden

Vrijdag 15 juli 2022 om 11:50

In RTL Boulevard is te zien hoe de familie Roelvink heerlijk een feestje viert in Spanje. Maar dit feest eindigt in een dubbel drama voor Dave Roelvink en onder anderen zijn vader en vriendin. Als ze naar huis willen blijkt dat ze een lekke band hebben, vervolgens vergeet de Wegenwacht een nieuwe band mee te nemen. Als ze dan eindelijk bij hun appartement aankomen kunnen ze niet naar binnen omdat het slot kapot is… "Wat een zooitje", lacht Dave.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Dubbel pech voor familie <em>Roelvink</em> na feestje in Spanje: bekijk de beelden In RTL Boulevard is te zien hoe de familie Roelvink heerlijk een feestje viert in Spanje. Maar dit feest eindigt in een dubbel drama voor Dave Roelvink en onder anderen zijn vader en vriendin. Als ze naar huis willen blijkt dat ze een lekke band hebben, vervolgens vergeet de Wegenwacht een nieuwe band mee te nemen. Als ze dan eindelijk bij hun appartement aankomen kunnen ze niet naar binnen omdat het slot kapot is… "Wat een zooitje", lacht Dave. Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dave Roelvink komt met update over terrorreiger: "Het ziet er niet uit hier" Bekijk deze video » Dave Roelvink over zijn kleine Dean: "Hij luistert nu al beter als ik" Bekijk deze video »
Entertainment :
Dubbel pech voor familie Roelvink na feestje in Spanje: bekijk de beelden

Actuele video's

Meer actuele video's