Dave Roelvink komt met update over terrorreiger: "Het ziet er niet uit hier"

Dave Roelvink komt met update over terrorreiger: "Het ziet er niet uit hier"

Zondag 26 juni 2022 om 20:48

Dave Roelvink heeft al dagen last van een terrorreiger die zijn balkon bezoekt en daar z'n behoefte doet. Eerder deze week probeerden dierenexpert Floris Göbel, Dave te helpen om van het dier af te komen, maar helaas zonder succes. Vandaag komt Dave met een update over de beruchte reiger.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Dave Roelvink</em> komt met update over <em>terrorreiger</em>: &quot;Het ziet er niet uit hier&quot; Dave Roelvink heeft al dagen last van een terrorreiger die zijn balkon bezoekt en daar z'n behoefte doet. Eerder deze week probeerden dierenexpert Floris Göbel, Dave te helpen om van het dier af te komen, maar helaas zonder succes. Vandaag komt Dave met een update over de beruchte reiger. Tekst gaat verder onder de video. Dave geeft updateIn een laatste ultieme poging om zijn balkon weer leefbaar te maken, stuurde RTL Boulevard Floris gisteren opnieuw naar Dave toe, met nog zwaarder geschut. "Het ziet er niet uit hier, maar het werkt wel", aldus een blije Dave Roelvink die eindelijk van de terrorreiger verlost is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dave Roelvink komt met update over terrorreiger: "Het ziet er niet uit hier"

Dave geeft update
In een laatste ultieme poging om zijn balkon weer leefbaar te maken, stuurde RTL Boulevard Floris gisteren opnieuw naar Dave toe, met nog zwaarder geschut. "Het ziet er niet uit hier, maar het werkt wel", aldus een blije Dave Roelvink die eindelijk van de terrorreiger verlost is.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's