Op1 gemist? Columniste Linda Akkermans denkt niet aan meer werken

Op1 gemist? Columniste Linda Akkermans denkt niet aan meer werken

Zaterdag 16 juli 2022 om 08:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Columniste Linda Akkermans denkt niet aan meer werken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Linda Akkermans, columniste bij het Algemeen Dagblad, piekert er niet over om meer te gaan werken. "Zolang wij samen prima rond kunnen komen en lekker kunnen leven zie ik echt niet in waarom ik meer moet gaan werken." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Columniste Linda Akkermans denkt niet aan meer werken

Linda Akkermans, columniste bij het Algemeen Dagblad, piekert er niet over om meer te gaan werken. "Zolang wij samen prima rond kunnen komen en lekker kunnen leven zie ik echt niet in waarom ik meer moet gaan werken."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's