Op1: Rutger van Hulst wist precies wat hij moest doen toen beide ouders overleden

Op1: Rutger van Hulst wist precies wat hij moest doen toen beide ouders overleden

Woensdag 20 juli 2022 om 08:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Rutger van Hulst wist precies wat hij moest doen toen beide <em>ouders</em> overleden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Rutger van Hulst maakte de film Mijn ouders wonen op Jupiter om het taboe rondom de dood te doorbreken. Bij hem thuis werd namelijk heel vaak gesproken over de dood, en op een hele normale manier: zo had zijn moeder zelfs verteld welke nummers ze wilde horen op haar uitvaart. Tot zijn verbazing kwam Van Hulst er vervolgens achter dat dit bij veel gezinnen juist helemaal niet 'normaal' is. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Rutger van Hulst wist precies wat hij moest doen toen beide ouders overleden

Rutger van Hulst maakte de film Mijn ouders wonen op Jupiter om het taboe rondom de dood te doorbreken. Bij hem thuis werd namelijk heel vaak gesproken over de dood, en op een hele normale manier: zo had zijn moeder zelfs verteld welke nummers ze wilde horen op haar uitvaart. Tot zijn verbazing kwam Van Hulst er vervolgens achter dat dit bij veel gezinnen juist helemaal niet 'normaal' is.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's