Emotionele Richard in B&B Vol liefde: "Mijn vrouw las me Harry Potter voor"

Emotionele Richard in B&B Vol liefde: "Mijn vrouw las me Harry Potter voor"

Woensdag 20 juli 2022 om 09:01

Het is wel duidelijk dat Richard uit B&B Vol liefde zielsveel hield van zijn vrouw, die enkele jaren geleden plotseling overleed. In gesprek met Claudia vertelt hij over hun relatie en uit de kleine dingen die hij zegt kan Claudia wel opmaken dat ze samen een prachtige tijd hebben gehad. "Mijn vrouw wilde graag dat ik Harry Potter ging lezen. Dat kan ik gewoon niet, weet je. Die dingen zijn te dik! En toen zei ze: weet je wat we doen? Ik ga je voorlezen. Houtkachel aan, lekker op het kleed, en voorlezen."

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Emotionele Richard in <em>B&amp;B Vol liefde</em>: &quot;Mijn vrouw las me <em>Harry Potter</em> voor&quot; Het is wel duidelijk dat Richard uit B&B Vol liefde zielsveel hield van zijn vrouw, die enkele jaren geleden plotseling overleed. In gesprek met Claudia vertelt hij over hun relatie en uit de kleine dingen die hij zegt kan Claudia wel opmaken dat ze samen een prachtige tijd hebben gehad. "Mijn vrouw wilde graag dat ik Harry Potter ging lezen. Dat kan ik gewoon niet, weet je. Die dingen zijn te dik! En toen zei ze: weet je wat we doen? Ik ga je voorlezen. Houtkachel aan, lekker op het kleed, en voorlezen." Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol liefde: Richard en Claudia hebben keiharde discussie, "het is nu klaar!" Bekijk deze video » B&B Vol liefde: Denise lacht om plagerijtjes Dave en Giovanni Bekijk deze video »
TV :
Emotionele Richard in B&B Vol liefde: "Mijn vrouw las me Harry Potter voor"

Actuele video's

Meer actuele video's