B&B Vol liefde: Richard en Claudia hebben keiharde discussie, "het is nu klaar!"

B&B Vol liefde: Richard en Claudia hebben keiharde discussie, "het is nu klaar!"

Dinsdag 19 juli 2022 om 09:04

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde heeft in een week tijd al genoeg spraakmakende televisie opgeleverd. Ook bij Richard barst de bom: Claudia lijkt te voelen dat ze geen eerlijke kans krijgt omdat Richard en Simone elkaar helemaal gevonden hebben. Een stevige discussie is het gevolg, maar dat is Claudia al snel beu: "Het is nu klaar!"

Lees verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Richard en Claudia hebben keiharde discussie, &quot;het is nu klaar!&quot; Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde heeft in een week tijd al genoeg spraakmakende televisie opgeleverd. Ook bij Richard barst de bom: Claudia lijkt te voelen dat ze geen eerlijke kans krijgt omdat Richard en Simone elkaar helemaal gevonden hebben. Een stevige discussie is het gevolg, maar dat is Claudia al snel beu: "Het is nu klaar!" Lees verder onder de video. EllendeHoewel Claudia dus vindt dat ze ging eerlijke kans krijgt, kijkt Richard hier heel anders naar: "Jij bent degene die... jij duwt Simone naar mij toe!" Het is wel duidelijk dat Richard en Claudia de situatie heel anders ervaren en het lijkt er ook niet bepaald op dat ze gedurende de discussie nader tot elkaar komen. Claudia wil het er dus niet meer over hebben. Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maandag in B&B Vol Liefde: Petra vindt kroeg van Hans maar sfeerloos Bekijk deze video » B&B Vol liefde: Simone en Martijn doen samen een ‘intieme’ yogasessie Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: Richard en Claudia hebben keiharde discussie, "het is nu klaar!"

Ellende
Hoewel Claudia dus vindt dat ze ging eerlijke kans krijgt, kijkt Richard hier heel anders naar: "Jij bent degene die... jij duwt Simone naar mij toe!" Het is wel duidelijk dat Richard en Claudia de situatie heel anders ervaren en het lijkt er ook niet bepaald op dat ze gedurende de discussie nader tot elkaar komen. Claudia wil het er dus niet meer over hebben.

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's