Boris Johnson neemt op eigen wijze afscheid van premierschap: "Hasta la Vista"

Boris Johnson neemt op eigen wijze afscheid van premierschap: "Hasta la Vista"

Woensdag 20 juli 2022 om 17:44

Boris Johnson neemt woensdag in het Britse Lagerhuis op geheel eigen wijze afscheid van zijn ambt als premier van Groot-Brittannië. Met de beroemde woorden van Arnold Schwatzenegger trekt hij de deur achter zich dicht.

<em>Boris Johnson</em> neemt op eigen wijze afscheid van premierschap: &quot;Hasta la Vista&quot; Boris Johnson neemt woensdag in het Britse Lagerhuis op geheel eigen wijze afscheid van zijn ambt als premier van Groot-Brittannië. Met de beroemde woorden van Arnold Schwatzenegger trekt hij de deur achter zich dicht. Johnson heeft, naar eigen zeggen, "een land door de coronacrisis geleid en een ander land gered van barbaarsheid. Dat moet genoeg zijn." Hij zegt verder: "Voor nu wil ik iedereen hier bedanken. Hasta la vista, baby!" Bekijk het fragment van Johnson in het Britse Lagerhuis hierboven. Bekijk ook Yoeri Albrecht in Op1 over Boris Johnson: "Alsof je naar een overwinningsspeech luistert." Bekijk deze video » Renze: Tim de Wit over vertrek Boris Johnson: ‘Het was niet meer te houden’ Bekijk deze video »
Politiek :
Boris Johnson neemt op eigen wijze afscheid van premierschap: "Hasta la Vista"

Johnson heeft, naar eigen zeggen, "een land door de coronacrisis geleid en een ander land gered van barbaarsheid. Dat moet genoeg zijn." Hij zegt verder: "Voor nu wil ik iedereen hier bedanken. Hasta la vista, baby!"

Bekijk het fragment van Johnson in het Britse Lagerhuis hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's