ZIEN: Patty Brard 'doet' Pamela Anderson in Baywatch-shoot LINDA.

ZIEN: Patty Brard 'doet' Pamela Anderson in Baywatch-shoot LINDA.

Donderdag 21 juli 2022 om 10:58

Voor een speciale Baywatch-shoot voor LNDA. hees Patty Brard zich in het bekende rode badpak en waande zich Pamela Anderson: "Dat was de sex-godess van toen." Inmiddels ziet Brard er, met haar 67 lentes, overigens een stuk beter uit dan de Amerikaanse actrice maar dat terzijde.

Naast Brard lieten ook Mart Hoogkamer en Loiza Lamers de populaire jaren '90-serie herleven. Bekijk de beelden hieronder.

ZIEN: Patty Brard 'doet' <em>Pamela Anderson</em> in Baywatch-shoot LINDA. Voor een speciale Baywatch-shoot voor LNDA. hees Patty Brard zich in het bekende rode badpak en waande zich Pamela Anderson: "Dat was de sex-godess van toen." Inmiddels ziet Brard er, met haar 67 lentes, overigens een stuk beter uit dan de Amerikaanse actrice maar dat terzijde. Naast Brard lieten ook Mart Hoogkamer en Loiza Lamers de populaire jaren '90-serie herleven. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Onrust bij Desiree en Hayriye in B&B Vol Liefde door ex van Hans: 'Ik wil die shit niet' Bekijk deze video » Monique Westenberg: is niet-plaatsen foto's André ook een optie? (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's