Remona vindt nieuwe liefde na verlies Marc de Hond: ‘Kinderen zijn dol op hem’

Remona vindt nieuwe liefde na verlies Marc de Hond: ‘Kinderen zijn dol op hem’

Donderdag 21 juli 2022 om 15:00

Remona de Hond vertelt bij RTL Boulevard over haar nieuwe vriend, nadat ze in 2020 haar man Marc de Hond verloor heeft ze nu weer liefdesgeluk gevonden. “Een jaar na het overlijden van Marc ben ik iemand tegengekomen. We hebben het leuk en gezellig en het gaat heel erg goed.”

Lees verder onder de video.

Remona vindt nieuwe liefde na <em>verlies Marc de Hond</em>: ‘Kinderen zijn dol op hem’ Remona de Hond vertelt bij RTL Boulevard over haar nieuwe vriend, nadat ze in 2020 haar man Marc de Hond verloor heeft ze nu weer liefdesgeluk gevonden. “Een jaar na het overlijden van Marc ben ik iemand tegengekomen. We hebben het leuk en gezellig en het gaat heel erg goed.” Lees verder onder de video. ‘We worden steeds meer een gezin’Remona brengt een boek uit, waarin ze onder meer beschrijft hoe het is om te rouwen om Marc en tegelijkertijd verliefd te worden. Ze vertelt dat haar kinderen goed omgaan met de nieuwe situatie. “Ze zijn echt dol op hem, het gaat heel erg goed. We doen nu heel veel met z'n vieren. We hebben het heel fijn met elkaar. We hebben het wel rustig opgebouwd natuurlijk voor de kinderen. Maar langzaamaan worden we steeds meer een gezin.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vrouw Marc de Hond over dochtertje: "Probeer haar de kneepjes van het rouwen mee te geven" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Remona vindt nieuwe liefde na verlies Marc de Hond: ‘Kinderen zijn dol op hem’

‘We worden steeds meer een gezin’
Remona brengt een boek uit, waarin ze onder meer beschrijft hoe het is om te rouwen om Marc en tegelijkertijd verliefd te worden. Ze vertelt dat haar kinderen goed omgaan met de nieuwe situatie. “Ze zijn echt dol op hem, het gaat heel erg goed. We doen nu heel veel met z'n vieren. We hebben het heel fijn met elkaar. We hebben het wel rustig opgebouwd natuurlijk voor de kinderen. Maar langzaamaan worden we steeds meer een gezin.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's