Shownieuws: rechter ontslaat Van Lienden als bestuurder van mondkapjesstichting

Shownieuws: rechter ontslaat Van Lienden als bestuurder van mondkapjesstichting

Donderdag 21 juli 2022 om 21:16

Nadat Sywert van Lienden en zijn collega Bernd Damme maandag 13 juni zijn gehoord in de rechtbank in Amsterdam, heeft de rechtbank Van Lienden vandaag niet alleen ontslagen als bestuurder van mondkapjesstichting 'Hulptroepen', hij mag ook gedurende 5 jaar geen bestuurder of commissaris worden van een stichting.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: rechter ontslaat <em>Van Lienden</em> als bestuurder van mondkapjesstichting Nadat Sywert van Lienden en zijn collega Bernd Damme maandag 13 juni zijn gehoord in de rechtbank in Amsterdam, heeft de rechtbank Van Lienden vandaag niet alleen ontslagen als bestuurder van mondkapjesstichting 'Hulptroepen', hij mag ook gedurende 5 jaar geen bestuurder of commissaris worden van een stichting. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Peter Plasman bij Humberto: "Sywert van Lienden nu ook verdacht van verduistering" Bekijk deze video » Humberto: 'Intimideerde Sywert van Lienden medewerkers Hulptroepen?' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's