Peter Plasman bij Humberto: "Sywert van Lienden nu ook verdacht van verduistering"

Peter Plasman bij Humberto: "Sywert van Lienden nu ook verdacht van verduistering"

Maandag 2 mei 2022 om 09:16

Peter Plasman zat zondagavond bij Humberto om te vertellen over de zaak tegen Sywert van Lienden en zijn stichting. De advocaat onthulde dat Van Lienden nu ook verdacht wordt van verduistering, het wegsluizen van stichtingsgelden naar andere rekeningen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Peter Plasman</em> bij Humberto: &quot;<em>Sywert van Lienden</em> nu ook verdacht van verduistering&quot; Peter Plasman zat zondagavond bij Humberto om te vertellen over de zaak tegen Sywert van Lienden en zijn stichting. De advocaat onthulde dat Van Lienden nu ook verdacht wordt van verduistering, het wegsluizen van stichtingsgelden naar andere rekeningen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. RandstadInmiddels heeft het Openbaar Ministerie ook een deel van de verdiende miljoenen veiliggesteld, waardoor zeker is dat de heren dit geld niet meer weg kunnen sluizen. Het balletje kwam aan het rollen toen uit onderzoek bleek dat Van Lienden en zijn kompanen met hun stichting veel geld hadden verdiend, terwijl ze beweerden het voor niets te doen. Vervolgens kwam er een aangifte van Randstad, omdat het uitzendbureau arbeidskrachten had geleverd. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter Plasman bij Humberto: "Sywert van Lienden nu ook verdacht van verduistering"

Randstad
Inmiddels heeft het Openbaar Ministerie ook een deel van de verdiende miljoenen veiliggesteld, waardoor zeker is dat de heren dit geld niet meer weg kunnen sluizen. Het balletje kwam aan het rollen toen uit onderzoek bleek dat Van Lienden en zijn kompanen met hun stichting veel geld hadden verdiend, terwijl ze beweerden het voor niets te doen. Vervolgens kwam er een aangifte van Randstad, omdat het uitzendbureau arbeidskrachten had geleverd.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's