Hart van Nederland gemsit? Angst in Oss na vierde beschieting: 'Heel beangstigend'

Hart van Nederland gemsit? Angst in Oss na vierde beschieting: 'Heel beangstigend'

Vrijdag 22 juli 2022 om 11:09

<em>Hart van Nederland</em> gemsit? Angst in Oss na vierde beschieting: 'Heel beangstigend' In het Brabantse Oss is afgelopen nacht opnieuw een huis beschoten. Voor de vierde keer binnen een week was het raak in de Schadewijk, bewoners voelen zich inmiddels niet meer veilig in hun buurt: "Het is heel beangstigend allemaal." Bekijk het item van Hart van Nederland hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Wakker Dier eist handhaving op kalfjes in ‘broeikashutten’ tijdens extreme hitte Bekijk deze video » Hart van Nederland: bizarre actie van vrouw die op dolfijn klom (video) Bekijk deze video » Botsing rondvaartboot en watertaxi bij Erasmusbrug: bekijk beelden van reddingsactie Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Brabantse Oss is afgelopen nacht opnieuw een huis beschoten. Voor de vierde keer binnen een week was het raak in de Schadewijk, bewoners voelen zich inmiddels niet meer veilig in hun buurt: "Het is heel beangstigend allemaal." Bekijk het item van Hart van Nederland hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's