Botsing rondvaartboot en watertaxi bij Erasmusbrug: bekijk beelden van reddingsactie

Botsing rondvaartboot en watertaxi bij Erasmusbrug: bekijk beelden van reddingsactie

Donderdag 21 juli 2022 om 16:33

Bekijk hier beelden van het ongeluk bij de Erasmusbrug.

Donderdag is bij een aanvaring een rondvaartboot op een watertaxi gebotst. Het ongeluk vond plaats bij de Erasmusbrug in Rotterdam De watertaxi verdween hierbij onder water en de hulpdiensten zijn uitgerukt. Alle opvarenden, in totaal zes mensen, zijn uit het water gehaald. Omstanders hebben opnames gemaakt van de reddingsactie.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Botsing rondvaartboot en watertaxi bij <em>Erasmusbrug</em>: bekijk beelden van reddingsactie Bekijk hier beelden van het ongeluk bij de Erasmusbrug. Donderdag is bij een aanvaring een rondvaartboot op een watertaxi gebotst. Het ongeluk vond plaats bij de Erasmusbrug in Rotterdam De watertaxi verdween hierbij onder water en de hulpdiensten zijn uitgerukt. Alle opvarenden, in totaal zes mensen, zijn uit het water gehaald. Omstanders hebben opnames gemaakt van de reddingsactie. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: botsing tussen auto en zes motoren op A20 bij Vlaardingen (video) Bekijk deze video » Aanvaring bij Erasmusbrug: bekijk webcam-beelden van botsing boot en watertaxi Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's