Hart van Nederland: bizarre actie van vrouw die op dolfijn klom (video)

Hart van Nederland: bizarre actie van vrouw die op dolfijn klom (video)

Donderdag 21 juli 2022 om 18:27

De vrouw die woensdag tot grote verontwaardiging van omstanders op de dolfijn klom heeft zich gemeld. In Hart van Nederland vertelde Dani over haar bizarre actie en hoe hij deze gefilmd heeft. Tijdens de reddingsactie van de gestrande dolfijn op het strand van Zandvoort, stapte zij namelijk ineens bovenop het gestresste dier.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: bizarre actie van vrouw die op <em>dolfijn</em> klom (video) De vrouw die woensdag tot grote verontwaardiging van omstanders op de dolfijn klom heeft zich gemeld. In Hart van Nederland vertelde Dani over haar bizarre actie en hoe hij deze gefilmd heeft. Tijdens de reddingsactie van de gestrande dolfijn op het strand van Zandvoort, stapte zij namelijk ineens bovenop het gestresste dier. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. John de Bever is bang voor dolfijn: 'Straks is het toevallig Jaws' (De Bevers) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's