Video: Prinses Amalia gaat lid worden van studentencorps na grote schoonmaak

Video: Prinses Amalia gaat lid worden van studentencorps na grote schoonmaak

Woensdag 27 juli 2022 om 21:21

De vrouwonvriendelijke uitspattingen van vooraanstaande leden van het Amsterdamse studentencorps konden op geen slechter moment komen voor prinses Amalia. Amper een maand voor de introductieweken van de kroonprinses zijn zulke vrouwonvriendelijke uitspraken gedaan. Veel mensen zijn benieuwd of het gevolgen heeft voor de keuze van prinses Amalia.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Prinses Amalia</em> gaat lid worden van <em>studentencorps</em> na grote schoonmaak De vrouwonvriendelijke uitspattingen van vooraanstaande leden van het Amsterdamse studentencorps konden op geen slechter moment komen voor prinses Amalia. Amper een maand voor de introductieweken van de kroonprinses zijn zulke vrouwonvriendelijke uitspraken gedaan. Veel mensen zijn benieuwd of het gevolgen heeft voor de keuze van prinses Amalia. Tekst gaat verder onder de video. Amsterdamse studentencorpsDe inschrijving voor aspirant-leden van het Amsterdamse studentencorps is tot nader order opgeschort, dus ook voor Amalia. Royaltydeskundige Jeroen Snel verwacht dat de prinses toch lid gaat worden van het corps: "Ze wil het normale studentenleven allemaal meemaken, inclusief een lidmaatschap." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Prinses Amalia gaat lid worden van studentencorps na grote schoonmaak

Amsterdamse studentencorps
De inschrijving voor aspirant-leden van het Amsterdamse studentencorps is tot nader order opgeschort, dus ook voor Amalia. Royaltydeskundige Jeroen Snel verwacht dat de prinses toch lid gaat worden van het corps: "Ze wil het normale studentenleven allemaal meemaken, inclusief een lidmaatschap."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's