B&B Vol liefde: Ab vangt vis van 120 kilo tijdens ‘romantische’ date met Ted

B&B Vol liefde: Ab vangt vis van 120 kilo tijdens ‘romantische’ date met Ted

Donderdag 28 juli 2022 om 11:23

Het moest een romantische date worden in B&B Vol liefde als Ab en Ted gaan varen. Maar het duurt allemaal erg lang met vissen voor ze iets vangen. Ted is er allang klaar mee, het is donker en ze hebben nog niets gegeten. Maar dan vangt Ab ineens een vis, en niet zomaar een exemplaar. Hij heeft een tonijn van 120 kilo aan de haak geslagen…

Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Ab vangt vis van 120 kilo tijdens ‘romantische’ date met Ted Het moest een romantische date worden in B&B Vol liefde als Ab en Ted gaan varen. Maar het duurt allemaal erg lang met vissen voor ze iets vangen. Ted is er allang klaar mee, het is donker en ze hebben nog niets gegeten. Maar dan vangt Ab ineens een vis, en niet zomaar een exemplaar. Hij heeft een tonijn van 120 kilo aan de haak geslagen… Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol liefde: Dirk had geen behoefte ongemakkelijke stiltes bij Natasja te doorbreken Bekijk deze video » Richard krijgt in B&B Vol liefde bezoek van nieuwe date Maureen: ‘Leuk wijfie’ Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: Ab vangt vis van 120 kilo tijdens ‘romantische’ date met Ted

Actuele video's

Meer actuele video's