Richard krijgt in B&B Vol liefde bezoek van nieuwe date Maureen: ‘Leuk wijfie’

Richard krijgt in B&B Vol liefde bezoek van nieuwe date Maureen: ‘Leuk wijfie’

Op de tentencamping van Richard is na een aantal mislukte datepogingen alleen Simone nog over, zo is te zien in B&B Vol liefde. Maar de bed & breakfast-eigenaar krijgt een nieuwe dame over de vloer, de single Maureen komt namelijk op bezoek. En Richard overspoelt haar gelijk met complimenten over haar haren en nagels. “Leuk wijfie. Leuk met die vlechten. Een hele gezellige tante. Niet dat ik er op het eerste gezicht gelijk op zou vallen, maar het is wel iemand waar je een mooie gezellige tijd mee kan hebben.”

Bekijk de video van RTL Boulevard met beelden van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Richard krijgt in <em>B&amp;B Vol liefde</em> bezoek van nieuwe date Maureen: ‘Leuk wijfie’ Op de tentencamping van Richard is na een aantal mislukte datepogingen alleen Simone nog over, zo is te zien in B&B Vol liefde. Maar de bed & breakfast-eigenaar krijgt een nieuwe dame over de vloer, de single Maureen komt namelijk op bezoek. En Richard overspoelt haar gelijk met complimenten over haar haren en nagels. “Leuk wijfie. Leuk met die vlechten. Een hele gezellige tante. Niet dat ik er op het eerste gezicht gelijk op zou vallen, maar het is wel iemand waar je een mooie gezellige tijd mee kan hebben.” Bekijk de video van RTL Boulevard met beelden van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Desiree briest: 'Wil Hans eigenlijk wel een vrouw!?' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: verveelt Martijn zijn dates met Wie ben ik? Bekijk deze video »
TV :
Richard krijgt in B&B Vol liefde bezoek van nieuwe date Maureen: ‘Leuk wijfie’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV