OM-baas in Op1 over boerenprotesten: 'We gaan gebruik maken van camerabeelden (video)

OM-baas in Op1 over boerenprotesten: 'We gaan gebruik maken van camerabeelden (video)

Vrijdag 29 juli 2022 om 23:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

OM-baas in <em>Op1</em> over boerenprotesten: 'We gaan gebruik maken van camerabeelden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Boeren dumpten de afgelopen dagen asbest op snelwegen en staken hooibalen in brand. Bedrijven die de rotzooi wilden opruimen werden bedreigd. Volgens voorzitter van het College van procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie, Gerrit van der Burg zijn de acties van boeren levensgevaarlijk en strafbaar en moeten boeren onmiddellijk stoppen. Daarom gaat het OM gebruik maken van camerabeelden. 'Wat er verandert, is dat er een samenwerkingsafspraak is tussen Rijkswaterstaat, OM en politie.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
OM-baas in Op1 over boerenprotesten: 'We gaan gebruik maken van camerabeelden (video)

Boeren dumpten de afgelopen dagen asbest op snelwegen en staken hooibalen in brand. Bedrijven die de rotzooi wilden opruimen werden bedreigd. Volgens voorzitter van het College van procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie, Gerrit van der Burg zijn de acties van boeren levensgevaarlijk en strafbaar en moeten boeren onmiddellijk stoppen. Daarom gaat het OM gebruik maken van camerabeelden. 'Wat er verandert, is dat er een samenwerkingsafspraak is tussen Rijkswaterstaat, OM en politie.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's