Tweede explosie in Den Bosch schrikt buurtbewoners op: "Volgende keer een aanslag" (video)

Tweede explosie in Den Bosch schrikt buurtbewoners op: "Volgende keer een aanslag" (video)

Zondag 31 juli 2022 om 12:02

Bij een woning aan de Stapelen in Den Bosch heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.15 uur een explosie plaatsgevonden, meldt Hart van Nederland. Het doelwit is mogelijk de vriendin van No Surrender-kopstuk Klaas Otto.

Aanslag
Klaas Otto ruilde kortgeleden Rachel Hazes in voor zijn nieuwe vriendin. De buurtbewoners zijn doodsbang voor mogelijke komende 'aanslagen' in hun buurt: "Nu is het een explosie, misschien is het de volgende keer een aanslag met vuurwapen", zegt iemand. Een ander laat weten: "Het is geen fijn idee als hier een crimineel woont."

Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video over deze explosie aan de Stapelen in Den Bosch.

Tweede explosie in <em>Den Bosch</em> schrikt buurtbewoners op: &quot;Volgende keer een aanslag&quot; (video) Bij een woning aan de Stapelen in Den Bosch heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.15 uur een explosie plaatsgevonden, meldt Hart van Nederland. Het doelwit is mogelijk de vriendin van No Surrender-kopstuk Klaas Otto. AanslagKlaas Otto ruilde kortgeleden Rachel Hazes in voor zijn nieuwe vriendin. De buurtbewoners zijn doodsbang voor mogelijke komende 'aanslagen' in hun buurt: "Nu is het een explosie, misschien is het de volgende keer een aanslag met vuurwapen", zegt iemand. Een ander laat weten: "Het is geen fijn idee als hier een crimineel woont." Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video over deze explosie aan de Stapelen in Den Bosch. Bekijk ook RTL Boulevard: 'Klaas Otto weet zeker dat vergisontploffing niet voor hem bedoeld was' Bekijk deze video » Vriendin Klaas Otto mogelijk doelwit: opnieuw explosie bij woning in Den Bosch, (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's