Hart van Nederland: steenmarters zijn buurtbewoners Apeldoorn tot last (video)

Hart van Nederland: steenmarters zijn buurtbewoners Apeldoorn tot last (video)

Maandag 1 augustus 2022 om 19:40

<em>Hart van Nederland</em>: steenmarters zijn buurtbewoners Apeldoorn tot last (video) Bewoners van de Vogelenbuurt in Apeldoorn worden geteisterd door steenmarters. De drie buurvrouwen Floor Kloost, Marja Scheffe en Janet Denekamp worden er helemaal gek van; de kabels van hun auto's zijn al meerdere keren doorgeknaagd door de dieren, hoor je in bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schrik in Volendam: 'Hele Dijk bezaaid met glas na plofkraak' (video) Bekijk deze video » Video: noodbevel in Almelo na boerendemonstratie, politieagenten aangevallen Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonde vrouw dodelijk drama N18 bij Haaksbergen aangehouden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bewoners van de Vogelenbuurt in Apeldoorn worden geteisterd door steenmarters. De drie buurvrouwen Floor Kloost, Marja Scheffe en Janet Denekamp worden er helemaal gek van; de kabels van hun auto's zijn al meerdere keren doorgeknaagd door de dieren, hoor je in bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's