Video: archeoloog Wytze Stellingwerf onthult het imposante boegbeeld 'Barry' in Op1

Video: archeoloog Wytze Stellingwerf onthult het imposante boegbeeld 'Barry' in Op1

Donderdag 4 augustus 2022 om 23:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Video: archeoloog Wytze Stellingwerf onthult het imposante boegbeeld 'Barry' in <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In de studio van Op1 onthultde archeoloog Wytze Stellingwerf donderdag het imposante boegbeeld 'Barry'. De spectaculaire archeologische vondst was afgelopen maandag de bijvangst van Wieringer garnalenvissers. 'Je ziet op de bodem nog de jaarringen van de boom waarvan hij gemaakt is. Daarmee kunnen we achterhalen wanneer die boom zou zijn gekapt en dat is heel bijzonder.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: archeoloog Wytze Stellingwerf onthult het imposante boegbeeld 'Barry' in Op1

In de studio van Op1 onthultde archeoloog Wytze Stellingwerf donderdag het imposante boegbeeld 'Barry'. De spectaculaire archeologische vondst was afgelopen maandag de bijvangst van Wieringer garnalenvissers. 'Je ziet op de bodem nog de jaarringen van de boom waarvan hij gemaakt is. Daarmee kunnen we achterhalen wanneer die boom zou zijn gekapt en dat is heel bijzonder.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's