RTL Nieuws: 'Eén op de acht mensen houdt langdurig last van coronaklachten' (video)

RTL Nieuws: 'Eén op de acht mensen houdt langdurig last van coronaklachten' (video)

Zaterdag 6 augustus 2022 om 18:32

<em>RTL Nieuws</em>: 'Eén op de acht mensen houdt langdurig last van <em>coronaklachten</em>' (video) Eén op de acht mensen die corona heeft gehad, houdt daarna nog langdurig klachten. Dat blijkt uit onderzoek van het UMC Groningen. De 43-jarige Joris kampt al sinds vorig jaar april met enorme vermoeidheid en hoofdpijn en bestrijdt dit met een puntensysteem. Hij hoopt dat dit onderzoek nieuw perspectief biedt, vertelde hij in RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Nieuws: complotdenker moet nabestaanden schietpartij 4 miljoen betalen (video) Bekijk deze video » Video: witte dolfijn gespot in de Seine, hulpdiensten proberen het dier te redden Bekijk deze video » Christianne van der Wal over gesprek met boeren: ‘Eerst gesprek, dan zien we het wel’ Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: 'Eén op de acht mensen houdt langdurig last van coronaklachten' (video)

Eén op de acht mensen die corona heeft gehad, houdt daarna nog langdurig klachten. Dat blijkt uit onderzoek van het UMC Groningen. De 43-jarige Joris kampt al sinds vorig jaar april met enorme vermoeidheid en hoofdpijn en bestrijdt dit met een puntensysteem. Hij hoopt dat dit onderzoek nieuw perspectief biedt, vertelde hij in RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's