Op1 gemist? Weerpresentatrice Amara Onwuka blikt vooruit op tropische hittegolf

Op1 gemist? Weerpresentatrice Amara Onwuka blikt vooruit op tropische hittegolf

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Nederland krijgt opnieuw te maken met een week vol tropische temperaturen. En dat ten tijde van langdurige droogte. Weerpresentatrice Amara Onwuka blikt in Op1 vooruit op de hittegolf die ons te wachten staat.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Weerpresentatrice <em>Amara Onwuka</em> blikt vooruit op <em>tropische hittegolf</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nederland krijgt opnieuw te maken met een week vol tropische temperaturen. En dat ten tijde van langdurige droogte. Weerpresentatrice Amara Onwuka blikt in Op1 vooruit op de hittegolf die ons te wachten staat. Tekst gaat verder onder de video. Tropische temperaturen"We krijgen een hittegolf en sterker nog, hij is al bezig. Wat extreem is, is dat het al jaar op jaar op jaar droog is. Met meerjarige droogte krijgt de natuur zo’n knauw", aldus weerpresentatrice Amara Onwuka. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Weerpresentatrice Amara Onwuka blikt vooruit op tropische hittegolf

Tropische temperaturen
"We krijgen een hittegolf en sterker nog, hij is al bezig. Wat extreem is, is dat het al jaar op jaar op jaar droog is. Met meerjarige droogte krijgt de natuur zo’n knauw", aldus weerpresentatrice Amara Onwuka.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV