Op1 gemist? D66 Kamerlid Tjeerd de Groot weigert te zwichten voor boerendruk

Op1 gemist? D66 Kamerlid Tjeerd de Groot weigert te zwichten voor boerendruk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Boerenbelangenvereniging Farmers Defence Force gaat voorlopig geen harde acties voeren als blijk van goede wil tegenover het kabinet. In Op1 gaan FDF-woordvoerder Sieta van Keimpema en D66 Kamerlid Tjeerd de Groot in gesprek over de protestacties.

Tekst gaat verder onder de video.

Op1 gemist? D66 Kamerlid <em>Tjeerd de Groot</em> weigert te zwichten voor <em>boerendruk</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Boerenbelangenvereniging Farmers Defence Force gaat voorlopig geen harde acties voeren als blijk van goede wil tegenover het kabinet. In Op1 gaan FDF-woordvoerder Sieta van Keimpema en D66 Kamerlid Tjeerd de Groot in gesprek over de protestacties. Tekst gaat verder onder de video. Terroriseren van NederlandTjeerd de Groot wil nog steeds vasthouden aan de initiële stikstofplannen van het kabinet. Hij weigert te zwichten voor de boerendruk: "Ik vind dat Farmers Defence Force sowieso moet stoppen met het terroriseren van Nederland, het intimideren van bestuurders en het uithalen en goedpraten van illegale acties op snelwegen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? D66 Kamerlid Tjeerd de Groot weigert te zwichten voor boerendruk

Terroriseren van Nederland
Tjeerd de Groot wil nog steeds vasthouden aan de initiële stikstofplannen van het kabinet. Hij weigert te zwichten voor de boerendruk: "Ik vind dat Farmers Defence Force sowieso moet stoppen met het terroriseren van Nederland, het intimideren van bestuurders en het uithalen en goedpraten van illegale acties op snelwegen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV