Tjeerd de Groot (D66) heeft geen boodschap aan boerenprotesten: "Plannen gaan door"

Tjeerd de Groot (D66) heeft geen boodschap aan boerenprotesten: "Plannen gaan door"

Tjeerd de Groot vertegenwoordigt de regeringspartij die de stikstofplannen het verst wil doordrukken: D66. Hij schoof woensdagavond aan bij Op1 en had duidelijk geen boodschap aan de talrijke boerenprotesten van de afgelopen tijd, want volgens hem gaan de plannen voor stikstofreductie gewoon door. Overigens had De Groot zelf ook kritiek op het kabinet, en dan met name op het werk van ChristenUnie-minister Henk Staghouwer. Er is namelijk geen goed plan voor de toekomst van de boeren die uitgekocht worden.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tjeerd de Groot</em> (D66) heeft geen boodschap aan <em>boerenprotesten</em>: &quot;Plannen gaan door&quot; Tjeerd de Groot vertegenwoordigt de regeringspartij die de stikstofplannen het verst wil doordrukken: D66. Hij schoof woensdagavond aan bij Op1 en had duidelijk geen boodschap aan de talrijke boerenprotesten van de afgelopen tijd, want volgens hem gaan de plannen voor stikstofreductie gewoon door. Overigens had De Groot zelf ook kritiek op het kabinet, en dan met name op het werk van ChristenUnie-minister Henk Staghouwer. Er is namelijk geen goed plan voor de toekomst van de boeren die uitgekocht worden. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Melkveehouder Nynke Koopmans in Op1 over beschieten 16-jarige jongen: "Traumatische gebeurtenis" Bekijk deze video » Jan Struijs in Op1 over boerenprotesten: "Niet-boeren gingen zich mengen en de boel ophitsen" Bekijk deze video » Melkveehouder Annemiek Koekoek in Op1: "Boeren zijn in wezen geen agressieve mensen" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot haalt uit naar boeren: "Stop met protesteren, er gebeuren ongelukken!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Thom van Campen haalt argumenten boeren onderuit: "Grote flauwekul" Bekijk deze video » Jan Struijs ziet "veenbrand" in Nederland en geeft politiek de schuld: "Steeds meer boze mensen" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot (D66) heeft geen boodschap aan boerenprotesten: "Plannen gaan door" Bekijk deze video » Jan Struijs luidt de noodklok in Op1: "De politie loopt op zijn tandvlees" Bekijk deze video » Melkveehouder Arie van den Berg doet voorstel in Op1: "Lagere btw op biologische producten" Bekijk deze video »
Talkshow :
Tjeerd de Groot (D66) heeft geen boodschap aan boerenprotesten: "Plannen gaan door"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV