Op1 gemist? Dit is waarom Farmers Defence Force voorlopig stopt met harde acties

Op1 gemist? Dit is waarom Farmers Defence Force voorlopig stopt met harde acties

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Farmers Defence Force schort zijn harde acties voorlopig op. Dit doen ze naar eigen zeggen uit blijk van goede wil naar het kabinet. FDF-woordvoerder Sieta van Keimpema vertelt in Op1 over het verassende besluit.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Dit is waarom <em>Farmers Defence Force</em> voorlopig stopt met <em>harde acties</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Farmers Defence Force schort zijn harde acties voorlopig op. Dit doen ze naar eigen zeggen uit blijk van goede wil naar het kabinet. FDF-woordvoerder Sieta van Keimpema vertelt in Op1 over het verassende besluit. Tekst gaat verder onder de video. Stap vooruit"We geven op basis van dit nieuwe rapport de coalitie de gelegenheid om een stap vooruit te doen. (...) Het zijn wetenschappers die weten waar ze het over hebben", aldus FDF-woordvoerder Sieta van Keimpema. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit is waarom Farmers Defence Force voorlopig stopt met harde acties

Stap vooruit
"We geven op basis van dit nieuwe rapport de coalitie de gelegenheid om een stap vooruit te doen. (...) Het zijn wetenschappers die weten waar ze het over hebben", aldus FDF-woordvoerder Sieta van Keimpema.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV