Energiedeskundige David Smeulders pleit in Op1 vóór gaswinning in Groningen

Energiedeskundige David Smeulders pleit in Op1 vóór gaswinning in Groningen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Energiedeskundige <em>David Smeulders</em> pleit in <em>Op1</em> vóór gaswinning in Groningen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Energiedeskundige David Smeulders, werkzaam aan de technische universiteit van Eindhoven, zwemt bij Op1 flink tegen de stroom in. Hij pleit namelijk vóór gaswinning in Groningen, omdat het volgens hem technisch mogelijk is om dit op een veilige en verantwoorde manier te doen. Bovendien zijn er drie argumenten om het tóch te doen: het tekort in Europa voor een klein deel oplossen, een signaal aan Rusland afgeven ("we hebben nog meer gastroepen in voorraad") en geld verdienen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Energiedeskundige David Smeulders pleit in Op1 vóór gaswinning in Groningen

Energiedeskundige David Smeulders, werkzaam aan de technische universiteit van Eindhoven, zwemt bij Op1 flink tegen de stroom in. Hij pleit namelijk vóór gaswinning in Groningen, omdat het volgens hem technisch mogelijk is om dit op een veilige en verantwoorde manier te doen. Bovendien zijn er drie argumenten om het tóch te doen: het tekort in Europa voor een klein deel oplossen, een signaal aan Rusland afgeven ("we hebben nog meer gastroepen in voorraad") en geld verdienen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV