Shownieuws: 'Ophef borsten-cover LINDA. is gezeur'

Shownieuws: 'Ophef borsten-cover LINDA. is gezeur'

Er is weer eens een BN'er gezwicht voor kritiek: deze keer gaat het om Geraldine Kemper, die net als onder andere Fajah Lourens en Fockeline Ouwerkerk op de borsten-cover van de LINDA. staat. Wat is er aan de hand? 'Op de cover staan alleen slanke vrouwen met kleine borsten en daarom zou het niet inclusief genoeg zijn', vertelt Iris van Lunenburg.

'Altijd wat te zeiken'
Daar maakt Kemper nu haar excuses voor: 'Ze heeft gezegd dat ze hier een blinde vlek voor had en dat ze het niet heeft gezien.' Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven vindt het maar gezeur: 'Het is ook niet snel goed he, altijd wel wat te zeiken.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: 'Ophef borsten-cover <em>LINDA.</em> is gezeur' Er is weer eens een BN'er gezwicht voor kritiek: deze keer gaat het om Geraldine Kemper, die net als onder andere Fajah Lourens en Fockeline Ouwerkerk op de borsten-cover van de LINDA. staat. Wat is er aan de hand? 'Op de cover staan alleen slanke vrouwen met kleine borsten en daarom zou het niet inclusief genoeg zijn', vertelt Iris van Lunenburg. 'Altijd wat te zeiken'Daar maakt Kemper nu haar excuses voor: 'Ze heeft gezegd dat ze hier een blinde vlek voor had en dat ze het niet heeft gezien.' Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven vindt het maar gezeur: 'Het is ook niet snel goed he, altijd wel wat te zeiken.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Geraldine Kemper uit de kleren voor nieuwe LINDA: "Laat ons gewoon onze borsten zien" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV