Zien: Maan zingt voor haar liefje Karel Gerlach bij Lowlands

Zien: Maan zingt voor haar liefje Karel Gerlach bij Lowlands

Zondag 21 augustus 2022 om 08:31

Maan is verliefd! En Karel Gerlach, een van de drie zangers van Goldband, is de gelukkige. Hij bevestigt de geruchten dat hij aan het daten is met Maan. "Ik ben verliefd", zegt hij tegen het ANP. Bekijk hieronder de Shownieuws beelden waarin we Maan op het Lowlands-podium zien bij Karel.

"Nog geen relatie"
In de video onder dit artikel is te zien dat Maan zaterdag als verrassing op het podium tijdens het optreden van Goldband op Lowlands stond. De zangeres zong een stukje mee met het nummer Ik Haat Je. Toen ze vertrok werd er door het publiek luid gejuicht toen ze Karel een knuffel gaf. De zanger wil het nog geen relatie noemen. "We hebben gewoon een leuke tijd samen."

Bekijk hieronder de Shownieuws-video.

Zien: Maan zingt voor haar liefje <em>Karel Gerlach</em> bij <em>Lowlands</em> Maan is verliefd! En Karel Gerlach, een van de drie zangers van Goldband, is de gelukkige. Hij bevestigt de geruchten dat hij aan het daten is met Maan. "Ik ben verliefd", zegt hij tegen het ANP. Bekijk hieronder de Shownieuws beelden waarin we Maan op het Lowlands-podium zien bij Karel. "Nog geen relatie"In de video onder dit artikel is te zien dat Maan zaterdag als verrassing op het podium tijdens het optreden van Goldband op Lowlands stond. De zangeres zong een stukje mee met het nummer Ik Haat Je. Toen ze vertrok werd er door het publiek luid gejuicht toen ze Karel een knuffel gaf. De zanger wil het nog geen relatie noemen. "We hebben gewoon een leuke tijd samen." Bekijk hieronder de Shownieuws-video. Bekijk ook Beste Zangers gemist? Jaap Reesema treedt op met 'Ik was toch je meisje' Bekijk deze video » ZIEN: Maan en Karel (Goldband) bevestigen relatie bij Lowlands (video) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's