Festival van de liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Festival van de liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Festival van de liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond presenteren Edson da Graça en Anita Witzier het nieuwe programma Festival van de liefde op NPO 1. In elke aflevering staat een andere plaats in Nederland centraal en gaan Anita en Edson op zoek naar de mooiste liefdesverhalen. In het programma draait het niet alleen om romantische verhalen, maar ook om naastenliefde. Alle fragmenten uit deze uitzending Festival van de liefde: wie herkent de zweetlucht van eigen partner? Bekijk deze video » Anita Witzier over Festival van de liefde: "Liefdevol, zomers NPO-programma" (video) Bekijk deze video » Festival van de liefde: Petra werd slachtoffer van geweld in haar relatie Bekijk deze video » RotterdamIn de eerste aflevering staat de plaats Rotterdam centraal. Hoe is het met de liefde in Rotterdam gesteld? Na een pittige tijd wil Milka haar man Melvin in het zonnetje zetten. Ook Aïsha en Jake wonen in de havenstad. Aïsha onderging een zware operatie en verloor haar geliefde opa. Jake steekt haar een hart onder de riem met een ultieme verrassing. LiefdesexperimentAlleenstaande moeder Petra zoekt na een moeilijke periode met hulp van haar kinderen een nieuwe grote liefde in haar leven en een aantal mannen werkt zich flink in het zweet voor een curieus liefdesexperiment. In de komende afleveringen draait het om de liefde in Lelystad, Voerendaal, Zwolle en Anna Paulowna. Bekijk ook Het Dorp: Anita Witzier woont al 25 jaar in Blaricum Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond presenteren Edson da Graça en Anita Witzier het nieuwe programma Festival van de liefde op NPO 1. In elke aflevering staat een andere plaats in Nederland centraal en gaan Anita en Edson op zoek naar de mooiste liefdesverhalen. In het programma draait het niet alleen om romantische verhalen, maar ook om naastenliefde.

Rotterdam
In de eerste aflevering staat de plaats Rotterdam centraal. Hoe is het met de liefde in Rotterdam gesteld? Na een pittige tijd wil Milka haar man Melvin in het zonnetje zetten. Ook Aïsha en Jake wonen in de havenstad. Aïsha onderging een zware operatie en verloor haar geliefde opa. Jake steekt haar een hart onder de riem met een ultieme verrassing.

Liefdesexperiment
Alleenstaande moeder Petra zoekt na een moeilijke periode met hulp van haar kinderen een nieuwe grote liefde in haar leven en een aantal mannen werkt zich flink in het zweet voor een curieus liefdesexperiment. In de komende afleveringen draait het om de liefde in Lelystad, Voerendaal, Zwolle en Anna Paulowna.

Actuele video's

Meer actuele video's