Shownieuws: biergooiers Mart Hoogkamer aansprakelijk voor schade van duizenden euro's

Shownieuws: biergooiers Mart Hoogkamer aansprakelijk voor schade van duizenden euro's

<em>Shownieuws</em>: biergooiers Mart Hoogkamer aansprakelijk voor schade van duizenden euro's Zanger Mart Hoogkamer, bekend van de hit 'Ik wil zwemmen', werd dit weekend opnieuw getrakteerd op een gigantische bierdouche - dit keer op het Boerenrockfestival in Drenthe. Bij boerenrock denk je niet meteen aan Hoogkamer, en blijkbaar zat het publiek dus ook niet bepaald op hem te wachten. Hoogkamer vertrok binnen enkele seconden na de gigantische bierdouche en inmiddels zijn al drie biergooiers geïdentificeerd. Zij worden aansprakelijk gesteld voor de geleden financiële schade: de gage van Hoogkamer (naar verluidt zo'n 15.000 euro) en de kapotte apparatuur (ook duizenden euro's). Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Wesley Sneijder en Mart Hoogkamer zingen Ik Ga Zwemmen tijdens Woerdense vakantieweek Bekijk deze video » Daders bierdouche Mart Hoogkamer op beeld vastgelegd: "Proberen iets te vorderen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 22 augustus 2022 om 08:50

Zanger Mart Hoogkamer, bekend van de hit 'Ik wil zwemmen', werd dit weekend opnieuw getrakteerd op een gigantische bierdouche - dit keer op het Boerenrockfestival in Drenthe. Bij boerenrock denk je niet meteen aan Hoogkamer, en blijkbaar zat het publiek dus ook niet bepaald op hem te wachten. Hoogkamer vertrok binnen enkele seconden na de gigantische bierdouche en inmiddels zijn al drie biergooiers geïdentificeerd. Zij worden aansprakelijk gesteld voor de geleden financiële schade: de gage van Hoogkamer (naar verluidt zo'n 15.000 euro) en de kapotte apparatuur (ook duizenden euro's).

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's