B&B Vol Liefde: Astrid verraadt status relatie met Harmjan en is Jan een acteur?

B&B Vol Liefde: Astrid verraadt status relatie met Harmjan en is Jan een acteur?

Maandag 22 augustus 2022 om 16:27

In een video van de Telegraaf wordt uitgebreid gesproken over de meest recente afleveringen van B&B Vol Liefde. Eva van Riet bespreekt onder meer een emotionele video van Astrid, waarin ze verklapt of zij en Harmjan nog samen zijn of niet. En het lijkt erop dat Natasja aan het daten was met een acteur. Jan, die door een boze Natasja naar huis is gestuurd om zijn houding, speelde namelijk in een commercial.

Bekijk de terugblik op B&B Vol Liefde in de video van de Telegraaf hieronder.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Astrid verraadt status relatie met Harmjan en is Jan een acteur? In een video van de Telegraaf wordt uitgebreid gesproken over de meest recente afleveringen van B&B Vol Liefde. Eva van Riet bespreekt onder meer een emotionele video van Astrid, waarin ze verklapt of zij en Harmjan nog samen zijn of niet. En het lijkt erop dat Natasja aan het daten was met een acteur. Jan, die door een boze Natasja naar huis is gestuurd om zijn houding, speelde namelijk in een commercial. Bekijk de terugblik op B&B Vol Liefde in de video van de Telegraaf hieronder. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde: Menno wil Natasja tijdens date verrassen met romantisch T-shirt Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: tirade van Astrid was afknapper voor Ruud: ‘Dat brak bij mij iets’ Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Astrid verraadt status relatie met Harmjan en is Jan een acteur?

Actuele video's

Meer actuele video's