Zien: Luca Borsato en Daisy Piras uit elkaar na geruchten naaktfoto’s

Zien: Luca Borsato en Daisy Piras uit elkaar na geruchten naaktfoto’s

Maandag 22 augustus 2022 om 20:02

Het is officieel over en uit tussen Luca Borsato en Daisy Piras. Dat bevestigen de twee vandaag aan RTL Boulevard. De afgelopen tijd gingen er al geruchten via juicekanalen dat Luca ook intiem contact zou hebben met andere meiden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Luca Borsato</em> en <em>Daisy Piras</em> uit elkaar na geruchten <em>naaktfoto’s</em> Het is officieel over en uit tussen Luca Borsato en Daisy Piras. Dat bevestigen de twee vandaag aan RTL Boulevard. De afgelopen tijd gingen er al geruchten via juicekanalen dat Luca ook intiem contact zou hebben met andere meiden. Tekst gaat verder onder de video. Naaktfoto’sGossipqueen Yvonne Coldeweijer meldde eerder op Instagram dat Luca 'steeds intiemere' gesprekken heeft met andere dames, daarnaast zou hij ook naaktfoto’s hebben gestuurd. Het is opmerkelijk, want het stel woont nog maar pas samen. Luca meldde toen ook tijdens een vragenvuur op Instagram dat de appel juist ver van de boom valt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Luca Borsato en Daisy Piras uit elkaar na geruchten naaktfoto’s

Naaktfoto’s
Gossipqueen Yvonne Coldeweijer meldde eerder op Instagram dat Luca 'steeds intiemere' gesprekken heeft met andere dames, daarnaast zou hij ook naaktfoto’s hebben gestuurd. Het is opmerkelijk, want het stel woont nog maar pas samen. Luca meldde toen ook tijdens een vragenvuur op Instagram dat de appel juist ver van de boom valt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's