Wesley Sneijder in Veronica Offside over Mourinho: "Kan iedereen tevreden houden"

Wesley Sneijder in Veronica Offside over Mourinho: "Kan iedereen tevreden houden"

Maandag 22 augustus 2022 om 22:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 22 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Wesley Sneijder in <em>Veronica Offside</em> over Mourinho: &quot;Kan iedereen tevreden houden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 22 augustus terugkijken bij Gids.tv. José Mourinho is een veelbesproken trainer, toch heeft Wesley Sneijder alleen maar goede herinneringen aan de Portugees. In Vandaag Offside vertelt Sneijder over Mourinho: "Het is een coach die fantastisch kan managen. Hij kan iedereen tevreden houden, mits je hem in de maling neemt." Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

José Mourinho is een veelbesproken trainer, toch heeft Wesley Sneijder alleen maar goede herinneringen aan de Portugees. In Vandaag Offside vertelt Sneijder over Mourinho: "Het is een coach die fantastisch kan managen. Hij kan iedereen tevreden houden, mits je hem in de maling neemt."

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's