Op1 gemist? Wetenschappers zijn klaar met twijfel in de stikstofcrisis

Op1 gemist? Wetenschappers zijn klaar met twijfel in de stikstofcrisis

Maandag 22 augustus 2022 om 22:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Wetenschappers</em> zijn klaar met twijfel in de <em>stikstofcrisis</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Han Olff is samen met 35 andere wetenschappers klaar met alle twijfels die er in de stikstofcrisis gezaaid worden: "Wetenschap leeft bij twijfel, natuurlijk is er twijfel. De vraag is of de kennis op een gegeven moment groot genoeg is. Niet of we alle twijfel weg kunnen nemen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wetenschappers zijn klaar met twijfel in de stikstofcrisis

Han Olff is samen met 35 andere wetenschappers klaar met alle twijfels die er in de stikstofcrisis gezaaid worden: "Wetenschap leeft bij twijfel, natuurlijk is er twijfel. De vraag is of de kennis op een gegeven moment groot genoeg is. Niet of we alle twijfel weg kunnen nemen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's