René van der Gijp onthult: "Fritz Korbach liep mee met straftraining, maar hij nam doping"

René van der Gijp onthult: "Fritz Korbach liep mee met straftraining, maar hij nam doping"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> onthult: &quot;Fritz Korbach liep mee met straftraining, maar hij nam doping&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René van der Gijp vindt het leuk voor Erik ten Hag dat hij eindelijk zijn eerste overwinning als trainer van Manchester United te pakken heeft (maandag werd Liverpool met 2-1 verslagen). Wilfred Genee denkt dat Ten Hag de harten van zijn spelers heeft gestolen door mee te lopen met de straftraining, maar dit was vroeger heel normaal, volgens Van der Gijp. Zelfs Fritz Korbach liep mee met straftrainingen, "maar hij nam doping". "Hij is vervolgens ook naar huis gelopen!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp vindt het leuk voor Erik ten Hag dat hij eindelijk zijn eerste overwinning als trainer van Manchester United te pakken heeft (maandag werd Liverpool met 2-1 verslagen). Wilfred Genee denkt dat Ten Hag de harten van zijn spelers heeft gestolen door mee te lopen met de straftraining, maar dit was vroeger heel normaal, volgens Van der Gijp. Zelfs Fritz Korbach liep mee met straftrainingen, "maar hij nam doping". "Hij is vervolgens ook naar huis gelopen!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV