Johan Derksen maakt Andries Jonker met de grond gelijk: "Hansworst" en "luchtfietser"

Johan Derksen maakt Andries Jonker met de grond gelijk: "Hansworst" en "luchtfietser"

Donderdag 25 augustus 2022 om 08:20

Andries Jonker is nog maar net aangesteld als bondscoach van de Oranjeleeuwinnen, maar hij wordt nu al met de grond gelijkgemaakt door Johan Derksen. "Dat team moet een hansworst hebben, en die hansworst hebben ze nu. [...] Er is geen grotere luchtfietser dan Andries Jonker."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> maakt Andries Jonker met de grond gelijk: &quot;Hansworst&quot; en &quot;luchtfietser&quot; Andries Jonker is nog maar net aangesteld als bondscoach van de Oranjeleeuwinnen, maar hij wordt nu al met de grond gelijkgemaakt door Johan Derksen. "Dat team moet een hansworst hebben, en die hansworst hebben ze nu. [...] Er is geen grotere luchtfietser dan Andries Jonker." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Assistent van LouisDe nieuwe bondscoach van de voetbalvrouwen loopt al heel wat jaren mee in het wereldje, maar Jonker heeft zelden de eindverantwoordelijkheid over een team gehad; hij staat toch vooral bekend als de assistent van Louis van Gaal bij clubs als FC Barcelona en Bayern München. Derksen: "Ik heb hem alleen nog maar uit zijn nek horen lullen." Volgens Derksen heeft Jonker structureel "boven zijn niveau" gewerkt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Assistent van Louis
De nieuwe bondscoach van de voetbalvrouwen loopt al heel wat jaren mee in het wereldje, maar Jonker heeft zelden de eindverantwoordelijkheid over een team gehad; hij staat toch vooral bekend als de assistent van Louis van Gaal bij clubs als FC Barcelona en Bayern München. Derksen: "Ik heb hem alleen nog maar uit zijn nek horen lullen." Volgens Derksen heeft Jonker structureel "boven zijn niveau" gewerkt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's