Video: helpt ORS echt tegen een kater?

Video: helpt ORS echt tegen een kater?

Donderdag 25 augustus 2022 om 11:07

ORS (Oral Rehydration Solution/Salt) is een mengsel van zouten en druivensuiker dat tegen een kater zou werken, als soort van wondermiddel. Estelle Cruijff zweert erbij en het poederzakje is momenteel erg populair onder jongeren maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: werkt het echt? 'Er is op dit moment geen enkel bewijs dat ORS daadwerkelijk iets doet bij een kater. Het werkt wel heel goed als iemand dreigt uit te drogen', vertelt apotheker Marloes Dankers.

'Water drinken'
Wat moet je dan wél doen om die kater te verdrijven? 'Ik zou een paar glazen water drinken, dat blijkt tot nu toe het meest effectieve middel.' Helaas...

Bekijk de video van De Telegraaf, dat ook met een aantal jongeren over de hype sprak, hieronder

Video: helpt <em>ORS</em> echt tegen een kater? ORS (Oral Rehydration Solution/Salt) is een mengsel van zouten en druivensuiker dat tegen een kater zou werken, als soort van wondermiddel. Estelle Cruijff zweert erbij en het poederzakje is momenteel erg populair onder jongeren maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: werkt het echt? 'Er is op dit moment geen enkel bewijs dat ORS daadwerkelijk iets doet bij een kater. Het werkt wel heel goed als iemand dreigt uit te drogen', vertelt apotheker Marloes Dankers. 'Water drinken'Wat moet je dan wél doen om die kater te verdrijven? 'Ik zou een paar glazen water drinken, dat blijkt tot nu toe het meest effectieve middel.' Helaas... Bekijk de video van De Telegraaf, dat ook met een aantal jongeren over de hype sprak, hieronder Bekijk ook Video: zuipende en kotsende jongeren overspoelen Renesse (Zeeland) Bekijk deze video » Evert Santegoeds schrikt van Carice van Houten: 'Net LaToya Jackson' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: helpt ORS echt tegen een kater?

Actuele video's

Meer actuele video's