Bijzondere sportsessie in Lang Leve De Liefde: 'Ik fiets weg voor iets gevaarlijks'

Bijzondere sportsessie in Lang Leve De Liefde: 'Ik fiets weg voor iets gevaarlijks'

Vrijdag 26 augustus 2022 om 15:29

In het nieuwe seizoen van Lang Leve De Liefde blijkt een van de singles een nogal ruime fantasie te hebben, zo is te zien in een sneak peek. Als hij op de hometrainer zit, verzint hij de wildste verhalen. “Ik ben nu aan het wegfietsen voor iets gevaarlijks wat achter me aan rot”, zegt hij tijdens zijn fietstocht in de kamer. “Nu ben ik een politieagent die achter iemand aan fietst.” Maar zijn date lijkt niet echt onder de indruk te zijn…

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is vanaf 29 augustus weer iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Bijzondere sportsessie in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Ik fiets weg voor iets gevaarlijks' In het nieuwe seizoen van Lang Leve De Liefde blijkt een van de singles een nogal ruime fantasie te hebben, zo is te zien in een sneak peek. Als hij op de hometrainer zit, verzint hij de wildste verhalen. “Ik ben nu aan het wegfietsen voor iets gevaarlijks wat achter me aan rot”, zegt hij tijdens zijn fietstocht in de kamer. “Nu ben ik een politieagent die achter iemand aan fietst.” Maar zijn date lijkt niet echt onder de indruk te zijn… Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is vanaf 29 augustus weer iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Maandag in nieuwe Lang Leve de Liefde: kraslot Puck blijkt 10.000 euro waard Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: stel gaat helemaal op in een bijzondere 'aanrechtdans' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's