Zien: Klimdocent vindt gecrasht vliegtuig uit 1968 in Zwitserse Alpen

Zien: Klimdocent vindt gecrasht vliegtuig uit 1968 in Zwitserse Alpen

Vrijdag 26 augustus 2022 om 18:43

Het is dit jaar extreem warm in de Alpen. Daarom smelten de gletsjers harder dan normaal. Het smelten van de gletsjers zorgt ook voor bijzondere vondsten. Zo is in de Zwitserse Alpen een neergestort vliegtuig uit 1968 gevonden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Klimdocent vindt <em>gecrasht vliegtuig</em> uit 1968 in <em>Zwitserse Alpen</em> Het is dit jaar extreem warm in de Alpen. Daarom smelten de gletsjers harder dan normaal. Het smelten van de gletsjers zorgt ook voor bijzondere vondsten. Zo is in de Zwitserse Alpen een neergestort vliegtuig uit 1968 gevonden. Tekst gaat verder onder de video. StockjigletsjerEen klimdocent deed de vondst tijdens een tocht door het gebied. Het wrak kwam bloot te liggen, doordat de gletsjers dit jaar erg hard smelten. Eerder deze maand is er bij de Stockjigletsjer nog een lichaam gevonden. Onbekend is nog om wie het gaat. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bizarre beelden: Grieks vliegtuig vliegt vlak boven mensenmassa (NOS) Bekijk deze video » Vliegtuigje gecrasht op maisveld bij vliegveld Hilversum, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Klimdocent vindt gecrasht vliegtuig uit 1968 in Zwitserse Alpen

Stockjigletsjer
Een klimdocent deed de vondst tijdens een tocht door het gebied. Het wrak kwam bloot te liggen, doordat de gletsjers dit jaar erg hard smelten. Eerder deze maand is er bij de Stockjigletsjer nog een lichaam gevonden. Onbekend is nog om wie het gaat.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's