Glennis Grace gaat naar Ter Apel: 'Doneer je spullen, wij brengen ze langs' (video)

Glennis Grace gaat naar Ter Apel: 'Doneer je spullen, wij brengen ze langs' (video)

Vrijdag 26 augustus 2022 om 22:43

Glennis Grace is van plan om zelf naar het aanmeldcentrum in Ter Apel te gaan om spullen te geven aan de vluchtelingen die daar al nachten in de buitenlucht slapen.

Lees verder onder de video.

<em>Glennis Grace</em> gaat naar Ter Apel: 'Doneer je spullen, wij brengen ze langs' (video) Glennis Grace is van plan om zelf naar het aanmeldcentrum in Ter Apel te gaan om spullen te geven aan de vluchtelingen die daar al nachten in de buitenlucht slapen. Lees verder onder de video. DonatiesVia Instagram roept Glennis Grace op tot het doneren van spullen. 'Wij rijden zondag naar Ter Apel en we zorgen dat de spullen daar terechtkomen.' Mensen die iets willen doneren kunnen dat bij adressen in Amstelveen en Purmerend inleveren. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Barrie Stevens: 'Ouder worden is niet leuk' (Shownieuws) Bekijk deze video » Hold Me Closer: Duet met Elton John is eerste muziek van Britney Spears sinds 2016 Bekijk deze video » Talpa-directeur Marco Louwerens over Peter Gillis: 'We gaan uit van de feiten' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Donaties
Via Instagram roept Glennis Grace op tot het doneren van spullen. 'Wij rijden zondag naar Ter Apel en we zorgen dat de spullen daar terechtkomen.' Mensen die iets willen doneren kunnen dat bij adressen in Amstelveen en Purmerend inleveren.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's