Hélène Hendriks over Andries Jonker bij Oranje Leeuwinnen: 'Goede keuze' (video)

Hélène Hendriks over Andries Jonker bij Oranje Leeuwinnen: 'Goede keuze' (video)

Zaterdag 27 augustus 2022 om 13:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks over Andries Jonker bij <em>Oranje Leeuwinnen</em>: 'Goede keuze' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Andries Jonker is de nieuwe bondscoach van de Oranje Leeuwinnen. 'De dames vinden ook dat er een goede keuze is gemaakt', zegt Helene Hendriks in Vandaag Inside. Eerder was er nog veel kritiek, ook bij de heren van Vandaag Inside. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Andries Jonker is de nieuwe bondscoach van de Oranje Leeuwinnen. 'De dames vinden ook dat er een goede keuze is gemaakt', zegt Helene Hendriks in Vandaag Inside. Eerder was er nog veel kritiek, ook bij de heren van Vandaag Inside.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's