Sneak peek nieuw seizoen GTST: Rik krijgt eindelijk nieuws over Shanti en de baby

Sneak peek nieuw seizoen GTST: Rik krijgt eindelijk nieuws over Shanti en de baby

Maandag 29 augustus 2022 om 12:44

Vanavond gaat Goede Tijden, Slechte Tijden eindelijk weer verder met nieuwe afleveringen. Na de zomercliff moesten kijkers lang geduld hebben voor het nieuwe seizoen, maar maandag wordt een speciale aflevering van GTST uitgezonden. Dan draait het verhaal vooral om de familie De Jong, en wordt eindelijk duidelijk hoe het nu met Shanti en de baby gaat. Voor de zomerstop van de soap was te zien dat Shanti in het ziekenhuis lag vanwege een gecompliceerde en loodzware bevalling, en nu krijgt Rik eindelijk van de arts te horen hoe het met zijn gezin gaat. Wat dat nieuws is, zie je vanavond...

Bekijk de sneak peek van het nieuwe seizoen van GTST hieronder.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Sneak peek nieuw seizoen <em>GTST</em>: Rik krijgt eindelijk nieuws over Shanti en de baby Vanavond gaat Goede Tijden, Slechte Tijden eindelijk weer verder met nieuwe afleveringen. Na de zomercliff moesten kijkers lang geduld hebben voor het nieuwe seizoen, maar maandag wordt een speciale aflevering van GTST uitgezonden. Dan draait het verhaal vooral om de familie De Jong, en wordt eindelijk duidelijk hoe het nu met Shanti en de baby gaat. Voor de zomerstop van de soap was te zien dat Shanti in het ziekenhuis lag vanwege een gecompliceerde en loodzware bevalling, en nu krijgt Rik eindelijk van de arts te horen hoe het met zijn gezin gaat. Wat dat nieuws is, zie je vanavond... Bekijk de sneak peek van het nieuwe seizoen van GTST hieronder. Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Ferri Somogyi over heftige verhaallijn GTST: "Zwaarste die ik ooit heb moeten spelen" (video) Bekijk deze video » GTST's Dorian Bindels en Hassan Slaby over 'spoilers, spoilers en nog meer spoilers' Bekijk deze video »
Serie :
Sneak peek nieuw seizoen GTST: Rik krijgt eindelijk nieuws over Shanti en de baby

Actuele video's

Meer actuele video's